Kødboller

Kødboller er meget mere end dem fra Ikea. De kan laves i et utal af smage, selv om formen er den samme

Klassiske kødboller Foto: Fra bogen »Kødboller«

Af Mathias Pilblad
redaktion@m-jylland.dk

Kødboller har været en del af svensk gastronomi siden 1700-tallet. Man siger, at kong Karl XII tilbragte adskillige år i det dengang tyrkisk styrede Moldova, i byen, der nu er kendt som Bender, og i 1715 vendte tilbage til Sverige bevæbnet med en opskrift på kødboller (...).

Selvom alle har hørt om svenske kødboller, kan man finde kødboller i en eller anden afskygning over ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben