Karl Povlsen og Mathilde Ingvardsen etablerede Knaplund Destilleri i 2015, og siden er det gået over al forventning for virksomheden, der fremstiller gin og whisky, og arrangerer events på ranchen godt 30 kilometer syd for Herning.

Karl Povlsen og Mathilde Ingvardsen etablerede Knaplund Destilleri i 2015, og siden er det gået over al forventning for virksomheden, der fremstiller gin og whisky, og arrangerer events på ranchen godt 30 kilometer syd for Herning.

Knaplund skaber god smag og oplevelser

Der er ranchstemning, events og opfindsomhed i store mængder på den jyske prærie ved Route 12, hvor Knaplund Destilleri med stor succes fremstiller whisky, gin og moonshine

Malene Tswai
Fotograf| mat@herningfolkeblad.dk
Vibeke Larsen
Chefredaktør| vib@herningfolkeblad.dk

Howdy, gode læser. Velkommen til en rigtig god historie. Om præriestemning og store vidder. Om den vestjysk-amerikanske drøm. Pionerånd. Ihærdighed. Nytænkning. Og lige dele gåpåmod, gode ideer og sans for folkelighed og storytelling.

Og om »booze to the people«, som man siger over there.

Vi befinder os godt 30 kilometer syd for Herning. På det, der engang var en efterskole, men som side...

Læs denne artikel

- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben