Tømmermændsmad

Nogle måltider er bare bedre dagen derpå. Efter en festlig aften skal der fyldes på med forårsruller, bøfsandwich eller omelet med stuvede svampe

Forårsruller med five spice og oksekød. Foto: Flemming Gernyx

Af Jonas Nyrup Flemming Gernyx og Rasmus Leck Fischer. redaktion@m-jylland.dk

Forårsruller med five spice og oksekød

Lette tømmermænd: Retten må gerne tage lidt tid at lave, men er ikke kompliceret.

Let, lækkert og sprødt. Og helt uden overvejelsen om, hvorvidt du vil »spise dem her eller tage dem med hjem«. Bevares, du kan sagtens købe denne venligsinde...

Læs denne artikel

- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben